Header

 

CAT

Per a aquell@s que no hi vau ser a temps...

Veniu a conèixer el nostre projecte "Construint Veïnatges" amb els treballs dels artistes Sydelle Willow Smith, Andrei Farcasanu, Thomas Strickland i Jessica Lott i la participació de veïns i veïnes de la ciutat.  

 

Inauguració i visita guiada dimarts, 29 d'abril a les 18h30.

Espai Avinyó, C. Avinyó 52

Podreu veure l'exposició fins el mes de juliol 2014

 

El projecte “Construint veïnatges” és una reflexió participativa sobre el ser i l’estar en una ciutat. En tot espai urbà coexisteixen infinitat d’històries personals, batalles íntimes, fugides endavant i quotidianeitats, persones que probablement no s’arribaran a creuar mai. En la mesura del possible, Jiwar vol treballar per crear noves interseccions, nous espais de trobada, noves mirades, reveladores i autèntiques d’aquest ser i estar ara i aquí. Per alguns dels participants al projecte “Construint veïnatges”, Barcelona és la ciutat que els ha vist néixer, per d’altres és la ciutat a la que han arribat després d’un llarg atzar o d’una merescuda perseverància. Alguns no han marxat mai, d’altres hi han arribat en circumstàncies tràgiques. Tots i totes les participants vivim i convivim a la mateixa ciutat. Som veïns i veïnes.

(Foto: Sydelle Willow Smith)

 

CAST

Para aquell@s que no tuvisteis tiempo...

Venid a conocer nuestro proyecto "Construyendo vecindad" con los trabajos de los artistas Sydelle Willow Smith, Andrei Farcasanu, Thomas Strickland y Jessica Lott y la participación de vecinos y vecinas de la ciudad de Barcelona.  

Inauguración y visita guiada el próximo martes, día 29 de abril a las 18h30 en el Espai Avinyó, C. d'Avinyó, 52.

Podéis ver la exposición hasta el mes de julio 2014. 

El proyecto "Construyendo Vecindad" es una reflexión sobre el ser y el estar en una ciudad. En todo espacio urbano coexisten infinidad de historias personales, batallas íntimas, huidas y cotidianedades, personas que probablemente nunca se encontrarán. En la medida de lo posible, Jiwar quiere trabajar para crear nuevas intersecciones, nuevos espacios de encuentro, nuevas miradas, reveladoras y auténticas, del ser y el estar ahora y aquí. Para algunos de los participantes al proyecto "Construyendo Vecindad", Barcelona es la ciudad que los ha visto nacer, para otras es la ciudad a la que han llegado después de un largo azar o de una merecida perseverancia. Algunos no han salido nunca, otros han llegado en trágicas circunstancias. Todos y todas las participantes vivimos y convivimos en la misma ciudad. Somos vecinos y vecinas. 

(Foto: Sydelle Willow Smith)