Header

Shinobu Terada. Detall.

ACOMIADEM EL JULIOL!

CAT.

Presentació conjunta del procés creatiu dels residents Shinobu Terada, Camille Rajotte, Jaclyn Brown i Salvatore Valente. 

29 de JULIOL, DIMARTS

19h. Jardí d'Olokuti, espai Jiwar

C. d'Astúries 38 (entrada per la botiga)

Veniu a conèixer l'univers performatiu de Shinobu Terada (Japó), el projecte d'instal·lació de Camille Rajotte (Quebec) i l'univers pictòric de Jaclyn Brown (Canadà-EE.UU.) i Salvatore Valente (Itàlia-EE.UU.)

No us ho perdeu!

 

I PER LES FESTES DE GRÀCIA...

Presentació dels residents d'agost: Mat Dubé, Pierre-Luc Landry, Estefania Becheanu, Dominique Babin i més Shinobu Terada.

19 d'AGOST, DIMARTS

19h. Jardí d'Olokuti, espai Jiwar

C. d'Astúries 38 (entrada per la botiga)

 

I BEN AVIAT...

Sabrem quin@ haurà estat l'artista africà sel·leccionat@ que rebrà la beca de Jiwar. Per segon any consecutiu, Jiwar participa, en conveni amb la Fundació Africa Centre, al programa Artists in Residence el qual premia el treball de 6 artistes que viuen i treballen a Àfrica. Enguany, més de 262 candidatures d'artistes provinents de 30 països africans han estat presentades. Les nacionalitats més concorregudes han estat: Sud-àfrica, Zimbabwe, Nigèria, Kenya, Uganda, Etiòpia.

Per saber-ne més: www.africacentre.net 

 

EXPOSICIÓ PRORROGADA FINS EL 2 DE SETEMBRE! 

La presentació del projecte "Construint veïnatges" a l'Espai Avinyó valorada ex aequo millor activitat de la temporada de l'Espai. 

Per això prorroguem! Fins el 2 de setembre podeu veure l’exposició Construint Veïnatges a l’Espai Avinyó. Aquest projecte, coordinat i comissariat per Jiwar, va dur-se a terme durant el mes de novembre de 2013. L’exposició recull el procés creatiu i participatiu del treball dels artistes Sydelle Willow Smith (Sud-Àfrica), Jessica Lott (EE.UU.), Thomas Strickland (Canadà) i Andrei Farcasanu (Romania). 

Espai Avinyó. C. d'Avinyó, 52. De dilluns a divendres de les 9h a les 21h. 

Ben aviat podrem anunciar els projectes seleccionats per la segona edició del projecte, que tindrà lloc al novembre 2014!

Veure vídeo: http://blocs.cpnl.cat/espaiavinyo/2014/04/construint-veinatges-arriba-a-lespai/

 www.jiwarbarcelona.com 

CAST.

DESPEDIMOS JULIO!

Presentación conjunta del proceso creativo de los residentes Shinobu Terada, Camille Rajotte, Jaclyn Brown y Salvatore Valente. 

29 de JULIO, martes

19h. Jardín de Olokuti - espacio Jiwar

C. d'Astúries 38 (entrada por la tienda)

Venid a conocer el universo performativo de Shinobu Terada (Japón), el proyecto de instalación de Camille Rajotte (Quebec) y el  universo pictórico de Jaclyn Brown (Canadá-EE.UU.) y Salvatore Valente (Italia-EE.UU.)

No os lo perdáis!

 

Y por las Festes de Gràcia ...

Presentación de los residentes de agosto: Mat Dubé, Pierre-Luc Landry, Estefania Becheanu, Dominique Babin y más Shinobu Terada.

19 de AGOSTO, martes

19h. Jardín de Olokuti, espacio Jiwar

C. d'Astúries 38 (entrada per la tienda)

 

Y EN BREVE...

Sabremos quién habrá sido el/la artista african@ seleccionad@ que recibirá la beca de Jiwar. Por segundo año consecutivo, Jiwar participa, en convenio con la Fundación Africa Centre, al programa Artists in Residence, el cual premia el trabajo de 6 artistas que viven y trabajan en un país africano. Este año, han sido presentadas a Africa Centre 262 candidaturas de artistas provinentes de 30 países africanos, entre los cuales, los más solícitos han sido: Sudáfrica, Zimbabwe, Nigeria, Kenya, Uganda y Etiopía.

Para saber más: www.africacentre.net 

 

EXPOSICIÓN PRORROGADA HASTA EL 2 DE SEPTIEMBRE! 

La presentación del proyecto "Construint veïnatges" al Espai Avinyó valorada ex aequo mejor actividad de la temporada del Espai. 

Por eso prorrogamos! Hasta el 2 de septiembre podréis ver la exposición Construint Veïnatges en el Espai Avinyó (C. d'Avinyó, 52). Este proyecto, coordinado y comisariado por Jiwar, se llevó a cabo durante el mes de noviembre de 2013. La exposición recoge el proceso creativo y participativo de los artistas Sydelle Willow Smith (Suráfrica), Jessica Lott (EE.UU.), Thomas Strickland (Canadá) y Andrei Farcasanu (Rumanía). 

Espai Avinyó. C. d'Avinyó, 52. De lunes a viernes de 9 a 21h. 

En breve podremos anunciar los proyectos seleccionados para la segunda edición del proyecto, que tendrá lugar el próximo mes de noviembre! 

Ver video: http://blocs.cpnl.cat/espaiavinyo/2014/04/construint-veinatges-arriba-a-lespai/

RESIDENTES EN JIWAR DURANTE EL MES DE AGOSTO DE 2014

Mat Dubé, artista visual, Canadá.

Pierre Luc Landry, investigador, Quebec.

Stefania Becheanu, artista multidisciplinar, Rumanía-Francia. 

Dominique Babin, escritora e investigadora, Francia.

Shinobu Terada, artista visual, Japón.   

 

www.jiwarbarcelona.com