Header

(versión en castellano a continuación)

A Jiwar estem d’aniversari. Fa tres anys vam començar quest projecte, aquesta aventura. Des d’aleshores, més de 100 artistes han passat per Jiwar i hem compartit amb elles i ells el seu univers creatiu. Han estat tres anys apassionants on hem après i hem gaudit. Molts reptes, moltes coses per fer, però seguim treballant amb il·lusió i amb alegria. Gràcies a tots i a totes per seguir-nos i ser aquí.

Aquest mes d’octubre tenim moltes col·laboracions i molta feina per tenir llesta la propera edició de Construint veïnatges (novembre-desembre 2014).

ACTIVITATS OCTUBRE

 

 PORTES OBERTES DE LES ARTISTES HANAKO GEIERHOS I KERRY BUCKLAND

Dimarts, 21 d'octubre

19h. C. Astúries 38, jardí Olokuti-espai Jiwar

Foto: Kerry Buckland. Instal·lació multimèdia.

Hanako Geierhos (Berlín) explora l'art com un instrument de comunicació i com a plataforma des d'on s'articula l'experiència sensorial, les diferents formes de comunicació i la interacció social i la percepció individual i col·lectiva de l'espai. Durant la seva residència a Jiwar Hanako s'interroga sobre com els objectes artístics poden funcionar en l'espai públic. 

Kerry Buckland (Austràlia). Artista multimèdia, Kerry investiga les plantes i l'entorn natural de la nostra ciutat tot extraient-ne els motius i les formes i integrant-les en espais arquitectònics concrets.

PERFORMANCE VOYAGE A BARCELONA

Dijous, 23 d'octubre a les 19h

Hangar. Sala Ricson. C. Emília Coranty, 16

Jiwar Creació i Societat, amb la col·laboració d’Hangar, convida a Barcelona el recull de vídeos performatius PERFORMANCE VOYAGE 4 produït per MUU (Hèlsinki). El tema recorrent dels treballs és: “autoretrat”: la identitat com un procés, com un acte, la autobiografia, el dret a la pròpia història, el jo respecte els altres, l’artista, etc. Artistes i col·lectius han estat seleccionats per MUU després d’una convocatòria internacional. L’estrena mundial va tenir lloc a La Neomudéjar de Madrid i ha estat voltant pel món fins arribar a Barcelona. L’screening comptarà amb la presència de l’artista finlandesa Marika Orenius.

http://www.muu.fi/site/?p=8495&lang=en

Col·laboren:

---

OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER AL TALLER D'ORALITAT (COM EXPLICAR CONTES) AMB AMAL KHIZIOUA

L'artista marroquina Amal Khizioua compartirà durant el mes de novembre, i en el marc del projecte "Construint Veïnatges", l'art de contar amb les participants al taller. Dones de totes edats i procedències estan convidades a participar-hi. Per facilitar la participació, s'han creat dos grups, un a Gràcia i un altre a Ciutat Vella. Les participants assisitran a les 6 sessions (repartides en dues setmanes), compartiran imaginaris i aprendran les tècniques bàsiques de l'art de contar. Hi haurà servei de guarderia per a qui ho necessiti. 

Inscripcions i informació a info@jiwarbarcelona.com

---

RESIDENTS MES D'OCTUBRE A JIWAR

Bernat Català (Mallorca) Actor, director, productor.

Sylvia Arthur (Gran Bretanya). Periodista i escriptora. 

Hanako Geierhos (Alemanya). Artista interdisciplinar. 

Kerry Buckland (Austràlia). Artista multimèdia.

Eric Dubeau (Quebec). Cantautor.

 

Versión CAST:

En Jiwar estamos de cumpleaños. Hace tres años empezamos este proyecto, esta aventura. Desde entonces, más de 100 artistas han pasado por Jiwar y hemos compartido con ellas y ellos sus universos creativos. Han sido tres años apasionantes, durante los cuales hemos aprendido y gozado. Muchos retos, muchas cosas por hacer, pero seguimos trabajando con ilusión y alegría. Gracias a todas y a todos por seguirnos y por estar ahí. 

Este mes de octubre promete un otoño de mucha actividad, preparando intensamente la segunda edición del proyecto "Construyendo vecindad", que tendrá lugar durante los meses de noviembre y diciembre. 

HANAKO GEIERHOS Y KERRY BUCKLAND. PUERTAS ABIERTAS.

Martes, 21 de octubre

19h. C. Astúries 38, jardí Olokuti-espai Jiwar

Hanako Geierhos (Berlín) explora el arte como un instrumento de comunicación y como plataforma desde dónde se articula la experiencia sensorial, las diferentes formas de comunicación y la interacción social y la percepción individual y colectiva del espacio. Durante su residencia en Jiwar, Hanako se interroga sobre cómo los objetos artísticos pueden funcionar en el espacio público.  

Kerry Buckland (Australia). Artista multimedia, Kerry investiga las plantas y el entorno natural de nuestra ciudad extrayendo los motivos y formas e integrándolas en espacios arquitectónicos concretos.  

 

PERFORMANCE VOYAGE EN BARCELONA

Jueves, 23 de octubre a las 18h

Hangar. Sala Ricson. C. Emília Coranty, 16

Jiwar, con la colaboración de Hangar, invita el screening PERFORMANCE VOYAGE 4, producido por MUU (Hélsinki). El tema de los trabajos es "autoretrato": la identidad como un proceso, como un acto, la autobiografía, el derecho a la propia historia, Yo y el Otro, el artista, etc. Artistas y colectivos han sido seleccionados por MUU después de una convocatoria internacional. La estrena mundial tuvo lugar en La Neomudéjar de Madrid y ha viajado por todo el mundo antes de llegar a Barcelona. El screening contará con la presencia de la artista finlandesa Marika Orenius.

http://www.muu.fi/site/?p=8495&lang=en

 

ABIERTO EL PERIODO DE INSCRIPCIONES PARA EL TALLER DE ORALIDAD (CÓMO CONTAR CUENTOS) CON AMAL KHIZIOUA. 

La artista marroquí Amal Khizioua durante el mes de noviembre, y en el marco del proyecto "Construyendo vecindad" el arte de contar con las participantes al taller. Mujeres de todas edades y procedencias están invitadas a participar. Para facilitarla, se han creado dos grupos, uno en Gràcia y el otro en Ciutat Vella. Las participantes asisitirán a las 6 sesiones (repartidas en dos semanas),  compartirán  imaginarios y aprenderán las técnicas básicas del arte de contar. Habrá servicio de guardería para quién lo necesite.

Inscripciones e información a info@jiwarbarcelona.com

 

RESIDENTES DEL MES DE OCTUBRE EN JIWAR

Bernat Català (Mallorca) Actor, director, productor. 

Sylvia Arthur (Gran Bretaña). Periodista y escritora. 

Hanako Geierhos (Alemania). Artista interdisciplinar. 

Kerry Buckland (Australia). Artista multimedia.

Eric Dubeau (Quebec). Cantautor.

www.jiwarbarcelona.com 

---