Header

(versión en castellano a continuación)

A L'ABRIL NARRATIVA I TELA DE VIDES

Dimarts, 28 d'abril, 19h

Jiwar Creació i Societat

C. d'Astúries 36, Pral.

 

L'Artista resident Deborah Koenker (Vancouver) presentarà el treball de dos mesos efectuat amb els records i les històries lligades a les peces de roba que més de 50 persones li han anat aportant. TELA DE VIDES (Fils i històries) és un tros de la nostra existència, dels nostres dimonis i les nostres grandeses i del dia a dia que ens fa ser qui som.
Al mateix temps, Valeria Dimaté (Bogotà) presentarà el seu treball literari amb imatges i fragments dels textos que sorgeixen del seu diàleg amb la ciutat de Barcelona.

(Deborah Koenker. Tela de vides. Treball en procés)

EL PASSAT 13 D'ABRIL, JIWAR VA SER GUARDONADA AMB EL PREMI VILA DE GRÀCIA 2014 A LA MILLOR INICIATIVA PEDAGÒGICA.

MOLTES GRÀCIES!

EMOCIÓ I AGRAÏMENT!

Amb el reconeixement del nostre barri i el nostre sentit agraïment, ens endinsem en la primavera amb alegria i confiança. Molts són els esdeveniments que ens enterboleixen i capfiquen, tanta desgràcia i injustícia en aquest mar tan proper. Però seguim pensant que la creació és un antídot contra l'estupidesa i el cinisme, i treballarem i treballarem per seguir compartint amb el nostre entorn, el nostre barri, la nostra ciutat.

I al maig...

Mercè Rodoreda i el barri de Gràcia al centre del treball dels estudiants en il·lustració d'ArtEZ (Holanda), l'artista irlandesa Deirdre O'Mahony compartirà amb nosaltres el seu viatge creatiu i militant entorn les patates i, per primera vegada, Jiwar obrirà les seves portes en els Tallers oberts de Gràcia. 

Una vegada més, Núvol.com ha volgut donar visibilitat a la trajectòria d'una resident a Jiwar. Aquesta vegada, l'estimada Mariam Mana, periodista afganesa resident a Jiwar el mes d'abril. No l'oblidem, i seguim atents amb ella el què passa al seu país i pensem en les dones valentes que, com ella, treballen enfrontant-se a la por perquè sigui un lloc millor. Llegir article: http://www.nuvol.com/noticies/mariam-mana-cada-vegada-mes-vull-actuar-com-a-esser-huma/

CAST.

EN ABRIL NARRATIVA y TELA DE VIDAS

Martes, 28 de abril, 19h

Jiwar Creació i Societat

C. d'Astúries 36, Pral.

La artista residente Deborah Koenker (Vancouver) presentará el trabajo de dos meses efectuado con los recuerdos y las historias ligadas a los retales de ropa que más de 50 personas le han ido aportando. TELA DE VIDAS (Hilos e historias) es un pedazo de nuestra existencia, de nuestros demonios y nuestras grandezas y del día a día que nos hace ser quiénes somos.
Al mismo tiempo, Valeria Dimaté (Bogotá) presentará su trabajo literario con imágenes y fragmentos de los textos que surgen de su diálogo con la ciudad de Barcelona.

El pasado 13 de abril, Jiwar fue galardonada con el Premi Vila de Gràcia 2014 a la mejor iniciativa pedagógica. Muchas gracias! Emoción y agradecimiento!

Con el reconocimiento de nuestro barrio y nuestro sincero agradecimiento, entramos a la primavera con alegría y confianza. Muchos son los acontecimientos que enturbian nuestro espíritu y nos preocupan, tanta desgracia en esta mar tan cercana. Pero seguimos pensando que la creación es un antídoto contra la estupidez y el cinismo, y trabajaremos más y más para seguir compartiendo con nuestro entorno, nuestro barrio y nuestra ciudad.

Y en mayo...

Mercè Rodoreda y el barrio de Gràcia seráne l pretexto de trabajo de los estudiantes en ilustración de ArtEZ (Holanda), la artista irlandesa Deirdre O.Mahony compartirá con nosotros su viaje creativo y militante alrededor de las patatas y, por primera vez, Jiwar abrirá sus puertas en los Tallers Oberts de Gràcia.

Una vez más, Núvol.com ha querido dar visibilidad a la trayectora de una residente en Jiwar. Esta vez ha sido para la querida Mariam Mana, periodista afgana residente en abril. No la olvidamos, y seguimos atentos a lo qué pasa en su país y pensamos en las mujeres valientes que, como ella, trabajan echando cara al miedo para que su país sea un lugar mejor. Leer la entrevista: http://www.nuvol.com/noticies/mariam-mana-cada-vegada-mes-vull-actuar-com-a-esser-huma/

---