Header

(versión en castellano a continuación)

JUNY LITERARI

Aquest mes és un mes de poesia i lletres, d'escriptura i universos possibles i impossibles. La poeta novaiorquesa Sharon Dolin repeteix el seu taller d'escriptura "escriure sobre art" a Jiwar, el mestre Sadik Haddari ens obrirà les portes espirituals, històriques i pràctiques de la cal·ligrafia àrab i Mireia Gubianas vindrà abassegadora amb el seu monòleg Adela, de Daniel Veronese.

TALLER PRÀCTIC DE CAL·LIGRAFIA ÀRAB

A cura del mestre Sadik Haddari

Dissabte, 6 de juny

Grup 1 (ple) 11h30-13h30

Grup 2 (obert) 17h30-19h30

8€/persona

El mestre marroquí Sadik Haddari, artista i cal·lígraf reconegut, compartirà les bases espirituals i històriques de la cal·ligrafia àrab amb explicacions sobre els seus orígens i pràctica amb qalam (ploma) tradicional. Taller per a adults (a partir 14 anys). 8 €/persona. Inscriviu-vos escrivint-nos a info@jiwarbarcelona.com

Fotografia: Sadik Haddari

POETRY READING

Dilluns, 8 de juny 19h-20h

Espai Jiwar

C. Astúries 36, Pral.

La poeta Sharon Dolin i les participants al seu taller "Write about art" faran una lectura del seu treball i dels seus textos compartint així la seva experiència creativa a la nostra ciutat. En anglès.

Fotografia: Shideh Kheshavarz

 

ADELA (Women’s White Long Sleeve Sport Shirts)

de Daniel Veronese

Monòleg a cura de l'actriu Mireia Gubianas

Jardí Jiwar. C. Jaén, 14

Dijous, 11 de juny a les 20h

Taquilla inversa

Espectacle en castellà

L'actriu Mireia Gubianas juga amb un text difícil i agosarat invitant l'espectador a seguir-la al llarg d'una reflexió sobre la violència de gènere mentre ens submergeix en l’univers teatral de Daniel Veronese, des de la dramatúrgia, l’estètica, la construcció de personatge o de la realitat escènica.

 

Versión castellano

JUNIO LITERARIO

Junio será el mes de la poesía y las letras, un mes de escritura y universos posibles e imposibles. La poeta neoyorquina Sharon Dolin repite su taller de escritura "escribir sobre arte" en Jiwar, el maestro Sadik Haddari nos abrirá las puertas espirituales, históricas y prácticas de la caligrafía árabe y Mireia Gubianas nos regalará su monólogo Adela, de Daniel Veronese.

TALLER PRÁCTICO DE CALIGRAFÍA ÁRABE 

Por parte del maestro Sadik Haddari

Sábado, 6 de junio

Grupo 1 (lleno) 11h30-13h30

Grupo 2 (abierto) 17h30-19h30

8€/persona

El maestro marroquí Sadik Haddari, reconocido artista calígrafo, compartirá las bases espirituales y históricas de la caligrafía árabe con explicaciones sobre sus orígenes y la práctica del qalam (pluma) tradicional. Taller para adultos (a partir de 14 años). 8€/persona. Inscripciones a info@jiwarbarcelona.com 

POETRY READING

Lunes, 8 de junio 19h-20h

Espacio Jiwar

C. Astúries 36, Pral.

La reconocida poeta norteamericana Sharon Dolin y las participantes en su taller "Write about art" harán una lectura de sus textos compartiendo así su experiencia creativa en nuestra ciudad. Lectura en inglés.

ADELA (Women’s White Long Sleeve Sport Shirts)

de Daniel Veronese

Monólogo de Mireia Gubianas

Jardín Jiwar. C. Jaén, 14

Jueves, 11 de junio a las 20h

Taquilla inversa

Espectáculo en castellano

La actriz Mireia Gubianas juega con un texto difícil y valiente invitando al espectador a seguirla a lo largo de una reflexión sobre la violencia de género mientre nos sumerge en el universo teatral de Daniel Veronese, desde la dramaturgia, la estética, la construcción del personaje o la realidad escénica.

---