Header

(versión en castellano a continuación)

L'ESTIU ÉS VEÏNATGES

Ens endinsem a l'estiu amb una nova proposta que enriquirà la necessària interacció amb els nostres veïns i veïnes. Cada mes convidarem un/a artista local, del barri o de la ciutat, perquè mostri el seu treball juntament amb els nostres artistes residents. Igualment, l'interessant projecte col·laboratiu TELA DE VIDES de l'artista canadenca Deborah Koenker estarà exposat durant tot el mes de JULIOL a la seu del districte de Gràcia i, per tercer any consecutiu, el projecte "Construint veïnatges" obre convocatòria gràcies al suport de l'Ajuntament de Barcelona.

La darrera visita dels mitjans va ser dels companys de Connexió Barcelona. Si la voleu veure: http://www.btv.cat/alacarta/connexio-barcelona/40663

La calor no ens adorm, ens desvetlla i ens fa mirar endavant. Que tingueu un feliç estiu. Ens veiem a Jiwar!

PORTES OBERTES JULIOL

Espai Jiwar. C. Astúries, 36 (metro Fontana)

Dijous, 23 de juliol a les 19h

Els artistes visuals Les Morgan (GB-Austràlia), Nino Kurdadze (Geòrgia), Danilo Geerman (Aruba) i l'escriptora brasilera-nord-americana Malena Negrao presentaran la seva recerca creativa juntament amb el nostre veí Daniel Pagans, dissenyador i il·lustrador. Acabarem la vetllada amb una copa al jardí, on s'exposaran una part dels treballs.

Amb la col·laboració de:

TELA DE VIDES

EXPOSICIÓ A LA SEU DEL DISTRICTE DE GRÀCIA (OAC)

Plaça de la Vila, 2

Fins el 31 de juliol 2015

De dilluns a divendres de 8h30 a 19h30

Veniu a conèixer les aportacions personals de més de 50 persones que han fet possible el projecte de Deborah Koenker. Una gran peça de 8 metres x 4 metres conclou així les donacions desinteressades d'aquestes persones que s'han deixat fotografiar explicant la història de cada peça. http://jiwarbarcelona.com/ca/tela-de-vidas-exposicion-al-distrito-de-gracia/

CONSTRUINT VEÏNATGES 3ª edició.

Convocatòria oberta fins el 6 d'agost 2015.

Veredicte: 17 d'agost 2015

Perfils:

- Dos artistes/investigador@s internacionals

- Un/a artista-documentalista local (viu i treballa a Catalunya o a l'estat espanyol)

Costos de producció coberts (màxim 300€) i residències cobertes total o parcialment.

Dates de residència per al desenvolupament del projecte: de l'1 de novembre al 16 de desembre 2015

El projecte "Construint veïnatges" va ser iniciat per Jiwar l'any 2013 a partir de la proposta inicial de la fotògrafa sud-africana Sydelle Willow Smith. El projecte és una reflexió creativa sobre les formes de ser i estar en una ciutat, entenent així el veïnatge com un espai privilegiat i necessari nodrit per la interacció entre iguals.

Jiwar convida a artistes de totes disciplines (arts visuals i media, arts performatives, escriptura, fotografia, arquitectura, etc. i a investiador@s en ciències socials (antropologia, sociologia, estudis urbans, etc.) a participar amb el seu treball creatiu a la tercera edició del projecte, enguany focalitzada en el concepte de "casa-llar".

Per a més informació: http://jiwarbarcelona.com/es/making-neighbourhood-3th-edition-home-open-call/

Aquest projecte rep el suport de:

Versión en castellano

VERANO ES VECINDAD

En pleno verano iniciamos una propuesta que enriquecerá la necesaria interacción con nuestros vecinos y vecinas. Cada mes invitaremos a un/a artista local del barrio o de la ciudad para que muestre su trabajo juntamente con nuestros artistas residentes. Igualmente, el interesante proyecto TELA DE VIDAS de la artista canadiense Deborah Koenker estará expuesto durante todo el mes de julio a la sede del distrito de Gràcia y, por tercer año consecutivo, el proyecto "Construyendo vecindades" abre convocatoria gracias al apoyo del Ayuntamiento de Barcelona.

La última visita de los medios fue de Connexió Barcelona. Aquí tenéis el enlace: http://www.btv.cat/alacarta/connexio-barcelona/40663

El calor no nos adormece, nos desvela y nos hace mirar adelante. Que tengáis un feliz verano. Nos vemos por Jiwar!

PUERTAS ABIERTAS JULIO

Espacio Jiwar. C. Astúries, 36, Pral. (metro Fontana)

Jueves, 23 de julio a las 19h

Los artistas visuales Les Morgan (GB-Australia), Nino Kurdadze (Georgia), Danilo Geerman (Aruba) y la escritora brasileña-estadounidense Malena Negrao presentarán su trabajo creativo juntamente con nuestro vecino Daniel Pagans, diseñador e ilustrador. Terminaremos la velada con una copa en el jardín, dónde se expondrán una parte de los trabajos .

Con la colaboración de:

TELA DE VIDAS

EXPOSICIÓN EN LA SEDE DEL DISTRITO DE GRÀCIA (OAC)

Plaça de la Vila, 2

Hasta el 31 de julio de 2015

De lunes a viernes de 8h30 a 19h30

Venid a conocer las aportaciones personales de más de 50 personas que han hecho posible el proyecto de Deborah Koenker. Una gran pieza de 8 metros x 4 metros concluye así las donaciones desinteresadas de estas personas que se han dejado fotografiar explicando la historia de cada prenda y su vinculación con ella.

http://jiwarbarcelona.com/es/tela-de-vidas-exposicion-al-distrito-de-gracia/

 

CONSTRUYENDO VECINDADES 3ª edición. "Hogar"

Convocatoria abierta hasta el 6 de agosto de 2015.

Veredicto: 17 de agosto de 2015

Perfiles:

- Dos artistas/investigador@s internacionales

- Un/a artista-documentalista local (vive y trabaja en Cataluña o en el estado español)

Costes de producción cubiertos (máximo 300€) y residencia cubierta total o parcialmente.

Fechas de residencia para el desarrollo del proyecto: del 1 de noviembre al 16 de diciembre 2015.

El proyecto "Construyendo vecindades" fue iniciado por Jiwar en 2014 a partir de la propuesta inicial de la fotógrafa surafricana Sydelle Willow Smith. El proyecto es una reflexión creativa sobre las formas del ser y del estar en la ciudad, entendiendo la vecindad como un espacio privilegiado y necesario alimentado por la interacción entre iguales.

Jiwar invita a artistas de todas disciplinas (artes visuales y media, artes performativas, escritura, fotografía, arquitectura, etc.) y a investigadores en ciencias sociales (antropología, sociología, estudios urbanos, etc.) a participar con su trebajo creativo a la tercera edición del proyecto, este año focalizado en el concepto de HOGAR .

Ver detalles: http://jiwarbarcelona.com/es/making-neighbourhood-3th-edition-home-open-call/

Este proyecto recibe el apoyo de:

 

 

QUE TENGÁIS UN VERANO FELIZ!

---