Header

(Versión en castellano a continuación)

CAT

Mentre esperem impacients l'arribada de Deema Shahin, Israel de la Paz i Esther Belvis Pons i l'inici de la tercera edició del projecte CONSTRUINT VEÏNATGES, i mentre empassem la frustració de no haver pogut acollir, per motius administratius i polítics aliens a la voluntat de tots, l'artista palestí Ibraheem Jawabreh, co-protagonista del projecte The Artist and the Stone, no podem fer més que recolzar dues fantàstiques iniciatives d'índole ben diferent que donen llum a la tardor barcelonina. 

Va de titelles, objectes i música.

 PRIMERA EDICIÓ DEL FESTIVAL IF BARCELONA

En el marc de la extraordinària i altament recomanable exposició Figures del desdoblament a l’Arts Santa Mònica, el recent estrenat Festival IF Barcelona té una programació exquisida de teatre visual, de titelles i d’objectes. Una autèntica meravella que no podem fer més que recomanar. Estem molt orgullosos de col·laborar amb aquesta fantàstica iniciativa.

Tota la programació disponible aquí: http://ifbarcelona.cat/programacio/

Detall de l’espectacle R.O.O.M. de Meinhardt und Krauss

 

DIBUIX I ESCOLTA

L'artista colombiana ex-resident a Jiwar Violeta Ospina, ens proposa un viatge creatiu a través de la música i el traç a Inusual Project, al Raval de Barcelona proposant l'exploració del dibuix i el collage a partir del so i la música com a materials per a la imaginació. Cada sessió serà una provocació sonora. 

Informació i inscripcions: viotitaos@gmail.com

Jiwar rep el suport de:

 

 

 CAST

Mientras esperamos impacientes la llegada de Deema Shahin, Israel de la Paz y Esther Belvis Pons y el inicio de la tercera edición del proyecto CONSTRUYENDO VECINDADES, y mientras tragamos la frustración de no haber podido acoger, por motivos administrativos y políticos ajenos a la voluntad de todos, al artista palestino Ibraheem Jawabreh, co-protagonista del proyecto The Artist and the Stone, no podemos hacer más que apoyar dos fantásticas iniciativas que dan luz al otoño barcelonés.

Va de títeres, objetos, música y dibujo.

PRIMERA EDICIÓN DEL FESTIVAL IF BARCELONA

En el marco de la extraordinaria y altamente recomendable exposición Figures del desdoblament  en el Arts Santa Mònica, el recientemente estrenado Festival IF Barcelona tiene una programación exquisita de teatro visual, de títeres y de objetos. Una auténtica maravilla que no podemos más que recomendar. Estamos muy orgullosos de colaborar con esta fantástica iniciativa. 

Toda la programación disponible aquí: http://ifbarcelona.cat/programacio/

 

DIBUJO Y ESCUCHA

La artista ex-residente en Jiwar Violeta Ospina, nos propone un viaje creativo a través de la música y el trazo en Inusual Project, en el Raval de Barcelona, proponiendo la exploración del dibujo y el collage a partir del sonido y la música como materiales para la imaginación. Cada sesión será una provocación sonora.

Información e inscripciones: viotitaos@gmail.com

Jiwar recibe el apoyo de:

---