Entorn de tres temàtiques:

La Mediterrània

Història d'Al-Àndalus

Interculturalitat

El Concurs de Podcasts Ruta Mediterrània proposa un viatge a través de les peces àudio d’adolescents i joves perquè contribueixin a confrontar de forma creativa les idees estereotipades sobre els altres i sensibilitzin els seus iguals a través del consum de continguts en aquest format específic.

OBJECTIUS
 • Fer dels propis joves els transmissors de coneixement.
 • Apropar la població juvenil a la immensitat del llegat mediterrani, sigui des d’una perspectiva científica, social o humanística i connectar-la amb la realitat d’avui en dia (tradicions culturals compartides, responsabilitat ecològica, sostenibilitat, etc.).
 • Apropar els joves al patrimoni material i immaterial d’Al-Àndalus, edat d’or del pensament, referent històric d’interculturalitat i de moltes innovacions científiques.
 • Reflexionar de manera creativa sobre els reptes de la interculturalitat des de la mirada d’infants, adolescents i joves.
 • Implicar la comunitat educativa en una forma nova de treballar a través d’una eina tecnològica senzilla i a l’abast de tothom.
 • Proposar noves línies de sensibilització entre iguals, en la que els productes finals, els podcasts, puguin servir per a sensibilitzar altres menors.
ES VALORARÀ
 1. Guió original, escrit pels propis participants. 
 2. Adequació a les temàtiques del concurs.
 3. Originalitat. 
 4. Correcció lingüística
 5. S’apreciarà el caràcter innovador i creatiu de les peces. 
Adreça de contacte:

jiwar@jiwarbarcelona.com

Data límit recepció podcasts: 15 de maig de 2022

Aquí podeu trobar:

BASES de PARTICIPACIÓ

FITXA D'INSCRIPCIÓ

Formulari d'Autorització

Com fer un podcast. Consells.